Forsiden
Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:
PACKobserver.dk
Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.
31.07.17: Smagsprøver på over 1.500 forskellige fødevarer, som forinden er blevet bedømt af fagdommere. Det er kernen i International FOOD Contest, hvor folk fra alle hjørner af fødevarebranchen hvert år sætter hinanden stævne i MCH Messecenter Herning.
Læs mere
31.07.17: Danmark cementerer sin plads i den internationale kamp mod madspild - to danskere er nu med i den globale koalition mod madspild, Champions 12.3.
06.07.17: Frikadellen og pasta-kødsovsen er svære at vælte af pinden som danskernes hverdagsfavoritter til aftensmad. For trods rekord mange Michelin-stjerner og international anerkendelse for nyt nordisk køkken, hitter de traditionelle retter fortsat i de danske hjem. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra Karolines Køkken, som har undersøgt danskernes madvaner tre år i træk.
05.07.17: Amerikanske Middleby Corporation, en global leder inden for udstyr til foodserviceindustrien, overtager svenske Sveba Dahlen Group, en førende producent af højkvalitets bagerovne, bageudstyr og planetariske blandere i Nordeuropa.
02.08.17: En endelig godkendelse af en international Codex Alimentarius-standard for mælkepermeatpulver hilses velkommen af Arla Foods Ingredients, en af verdens førende permeatproducenter. – Standarden vil sætte gang i markedet for permeat, lyder det.
06.07.17: Tetra Pak lancerer nu sin næste generation af "high shear inline mixere", der skal sætte nye standarder inden for ingrediensblanding i fødevareforarbejdning, og som samtidig skal tilbyde kunderne lavere driftsomkostninger
02.08.17: En idé udviklet af studerende på DTU forvandler letfordærveligt, daggammelt overskudsbrød til langtidsholdbar, bæredygtig pasta. Idéen er udviklet for Det Runde Bord - en organisation, der bespiser socialt udsatte med overskudsmad og derved også reducerer madspild. Idéen er blevet til på et kursus i innovation, som bl.a. bliver undervist af forskere fra DTU Fødevareinstituttet.
02.08.17: Interessen for veganske og vegetariske varer er stærkt stigende, ikke mindst i hovedstadsområdet. Det fastslår Irma, som derfor åbner ”Det Grønne Måltid” i foreløbig otte af kædens butikker. Det er specialafdelinger, hvor det hidtil største udvalg af veganske og vegetariske varer samles.
02.08.17: Ifølge nordjyske Herbie Gin ApS er mange danskeres foretrukne cocktail for tiden en iskold gin & tonic, men en stor gruppe mennesker har hidtil måtte nøjes med danskvand eller en sodavand, hvis de ikke ønsker at drikke alkohol. Men i forgangne måned lancerede det danske destilleri verdens første alkoholfrie gin, Herbie Virgin, der skal imødekomme det voksende marked af alkoholfrie drikkevarer.